Frederiksoord.nl
 - Een Poort naar Frederiksoord -

Ondernemen

Een overzicht van de verschillende ondernemers in en rond Frederiksoord.


Het adres voor kleding reparaties en om kleding op maat te laten maken 

BOROmode
K.J. Blokstraat 14
8384 ET Wilhelminaoord


Kwekerij Arborealis staat al 20 jaar voor het kweken en aanbieden van een breed, sterk en bijzonder assortiment duurzaam gekweekte planten: bomen, heesters, eetbare planten, klimplanten, kruiden en vaste planten.

Kwekerij Arborealis
Dirk de Ruiterpad 2
8384 DD Wilhelminaoord


Specialist in rotan : stoelen,  fauteuils,  banken en overige rieten meubelen. 
Al 35 jaar dé grootste in riet en rotan! 

Riet en Rotan Winkel
Koningin Wilhelminalaan 23
8384 GG Wilhelminaoord


Uw IT specialist in de regio voor computerhulp. Ook op locatie!  

Adema Computers
Schumerstraat 8
8384 EM Wilhelminaoord


Wellness, Huidverbetering en Voetverzorging komt hier bij elkaar!
De heerlijke Wellness behandelingen laten u ontspannen. De huid verbeterende behandelingen laten u weer fris en jong stralen. Als gespecialiseerde pedicure kan ik uw voeten met kennis, zorg en aandacht goed behandelen.

Wellness Salon Daniëlle 
Moersberger erven 1
8383 EA Nijensleek 


Geen tijd voor de was? Geen mogelijkheden?  Geniet van onze zorg en aandacht voor uw was- en strijkgoed. Wij zorgen dat het schoon, fris en kreukloos weer bij u terug komt!

WaST
Hoofdweg 22
8383 EG Nijensleek


Puur, vrolijk en met veel passie voor kleur, de natuur en oog voor detail en emotie. Foto’s die je voelt en die jullie precies weergeven zoals jullie zijn. Foto’s die vooral écht zijn en een blijvende herinnering zijn. Heldere frisse kleuren, afgewisseld met mooie zwart-wit beelden. Wil jij meer informatie over een fotoshoot? Of een fotoshoot boeken? 
Fotografie Jorinde
Moersberger erven 6
8383 EA Nijensleek 


Op zoek naar een bijzonder bierkratje, gereedschapskistje of tapasplankje? Of een picknickbank, landhek, tuinmeubel of tuintafel? Dan ben je bij Paul aan het juiste adres. Alles is lokaal gerooid, lokaal gezaagd en lokaal verwerkt tot een mooi product.

Pauls Houtzagerij
Moersberger Erven 11
8383 EA Nijensleek


Bij webwinkel Kidsmode & Zo vindt je trendy merkkleding voor kinderen met betaalbare prijzen.  Maar ook voor brocante bent u hier aan het goede adres. Op afspraak geopend en als het bord bij de weg staat.

Kidsmode & Zo
M.A. van Naamen van Eemneslaan 58
8384 EC  Wilhelminaoord


In Wilhelminaoord staat het monumentale Koloniekerkje waar de kolonisten op zondag ter kerke gingen. 
Sinds 2015 wordt het kerkje uit 1851 
gebruikt voor bruiloften, concerten, vergaderingen, vieringen, familie- en jubileumfeesten, uitvaarten en nog veel meer.

Koloniekerkje
Koningin Wilhelminalaan 51
8384 CG Wilhelminaoord


U kunt Bij Els terecht voor een breed assortiment van biologische natuurvoeding en producten voor de natuurlijke lichaamsverzorging.

Bij Els
Koningin Wilhelminalaan 89 
8382 GC  Frederiksoord


Ilona Renier, eigenaar van administratiekantoor Nijensleek heeft meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven. CijferMeester Nijensleek is een klein en informeel kantoor dat zich richt op zzp-ers, eenmanszaken, V.O.F. en Bv’s in de regio. Ook starters en particulieren zijn hier aan het juiste adres.

Cijfermeester
Hoofdweg 22
8383 EG Nijensleek


Het doel van de Stichting Veuruut  is het begeleiden van kandidaten naar werk. Hiervoor wordt een rijke leeromgeving opgericht in de vorm van werkplaatsen.  De Stichting  gaat uit van de arbeidsmogelijkheden en kwaliteiten die de kandidaat heeft, hierbij rekening houdend met belemmerende factoren. 

Stichting Veuruut
Hoofdweg 22
8383 EG Nijensleek


Bats uitzendburo helpt je snel aan een baan in de agrarische sector, groenvoorziening en grond-, weg- en waterbouw. Voor meer informatie: 

BATS Uitzendburo
Hoofdweg 22
8383 EG Nijensleek

Puur Belven


Het schept ons een groot genoegen om de bijzondere ingrediënten zoals locatie, Zweedse tipi, grote vuren, goed eten en drinken, rust, natuur en ruimte met elkaar te combineren. Op de locatie, en in de atmosfeer van het gebied van de Maatschappij van Weldadigheid organiseren wij voor een ieder een  feest naar wens in de periode van 1 mei tot 1 oktober.

Puur Beleven
Molenlaan 3
8382 CA Frederiksoord 


Met de ervaring, creativiteit en vakkennis zorgen Doreen en Willeke dat de klanten tevreden de kapsalon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid, gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop.

Kapsalon Doreen
Hoofdweg 14
8383 EG Nijensleek


Lloyd loom meubelen zijn meubelen die verwaardigd zijn van een vezel die geen vocht of vuil doorlaat.  Hygiënisch , ongevoelig voor hitte en die niet  ‘krom kan trekken’.
De Lloydloom winkel van Nederland, gewoon in Wilhelminaoord!

Lloyd Loom Winkel
Koningin Wilhelminalaan 23
8384 GG WilhelminaoordHet adres voor personenvervoer en voor het huren van een auto, bestelbus of aanhangwagen. Daarnaast verzorgt Taxi Menger het vervoer van uw belangrijke pakketten en documenten.  

Taxi & Tankstation Menger 
Kon. Wilhelminalaan 70
8382 GD FrederiksoordDe specialist op het gebeid van energiezuinig en energieneutraal bouwen.  Voor zowel nieuwbouw en verbouw van bestaande woningen.

Bouwbedrijf Broekman v.o.f.  
Moersberger Erven 1
8383 EA Nijensleek


Een unieke plek om heerlijk te eten en weldadig te overnachten in het hart van de Koloniën van Weldadigheid.
De Nationale Parken Weerribben-Wieden, Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold liggen op een steenworp afstand. Een prachtige uitvalsbasis voor uw vakantie of een dagje uit.

Logement & Gasterij Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 20
8382 CG Frederiksoord


Streekproducten rechtstreeks uit de Koloniën van Weldadigheid. Voedzaam, gezond, smakelijk, lokaal geteeld en geproduceerd met respect voor natuur en biodiversiteit.

Hoeve Koning Willem 3
Koningin Wilhelminalaan 64
8382 GD Frederiksoord


In onze ruim opgezette winkel kunt u terecht voor het huren van kleding voor (thema)feesten, gala’s en nog veel meer!  Breng dus zeker een bezoek aan:

Kledingverhuur Swellesturt
Linthorst Homanstraat 20
8384 EE Wilhelminaoord


Met meer dan 20 jaar ervaring is Stef Groen een expert in het ontwerpen en onderhouden van tuinen.  Heeft u advies nodig voor uw tuin? Neem dan contact op!

Stef Groen hoveniers
Hoofdweg 4 -6 (bezoek op afspraak)
8383 EG Nijensleek


Ook een link naar uw bedrijf?   
Neem contact op via de contactpagina!